2.4.14


Μαρτυρίες για εξωγήινους



Μαρτυρίες για ufo από Βρετανικά αρχεία

Δυο έντρομοι έφηβοι καταφθάνουν λαχανιασμένοι σε αστυνομικό τμήμα του Στράτφορντσαϊρ και καταγγέλλουν ότι πράγματι υπάρχουν εξωγήινοι και μάλιστα είχαν επισκεφθεί τη Βρετανία. Οι νεαροί είδαν ιδίοις όμμασι την προσγείωση ιπτάμενου δίσκου σε χωράφι κοντά στην πόλη Τσέισταουν. Μάλιστα είχαν νιώσει και την αύξηση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος στις έντεκα το βράδυ της 4ης Μαΐου του 1995.
«Το δέρμα τους ακτινοβολούσε και ήταν κατακόκκινο», αναφέρει η έκθεση του αστυνομικού επιθεωρητή της περιοχής. «Είδαν την προσγείωση ενός ασημένιου ιπτάμενου δίσκου, που εξέπεμπε δυνατό κατακόκκινο φως, ενώ βρισκόταν σε ύψος μερικών δεκάδων μέτρων και σε μικρή απόσταση από τους δύο μάρτυρες. Στη συνέχεια, λένε οι μάρτυρες, είδαν ένα κεφάλι που έμοιαζε με λεμόνι, να τους λέει: “Θέλουμε να έρθετε μαζί μας”».
Οι νεαροί δεν είχαν πιει, ούτε βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Την επόμενη της αρχικής αναφοράς έδωσαν στην αστυνομία γραπτές καταθέσεις. Ωστόσο, όταν αστυνομικοί επισκέφθηκαν το χωράφι όπου υποτίθεται ότι προσγειώθηκε ο ιπτάμενος δίσκος ο ιδιοκτήτης του τους είπε ότι, αν και το επισκεπτόταν καθημερινά, δεν είχε δει τίποτα παράξενο.

Oι αρχές της Ταϊλάνδης ερευνούν αναφορές κατοίκων ενός χωριού που δηλώνουν ότι είδαν ένα εξωγήινο πλάσμα!!!

   Περίπου δέκα άνθρωποι, από την περιοχή Huay Nam Rak, υποστήριξαν πως εντόπισαν ένα εξωγήινο πλάσμα να κινείται σε χωράφι.
   Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους το εν λόγω πλάσμα είχε μικρό σώμα και μεγάλο κεφάλι!!!
   «Ο εξωγήινος είχε ύψος περίπου 70 εκατοστά, κίτρινο δέρμα, μεγάλο άτριχο κεφάλι που συνοδεύονταν από μικρό στόμα και μεγάλα μάτια και αυτιά,» είπε ο Sawaeng Boonyalak που δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.
   «Κινούνταν στο χωράφι όταν κάποια στιγμή ανέβηκε σε ένα δέντρο. Τότε ξαφνικά ένα δυνατό φως το απορρόφησε στον ουρανό,» πρόσθεσε ο 35χρονος.
   Ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής, Wisit Sitthisombat, που ανέκρινε τους 10 κατοίκους ζήτησε να του περιγράψουν αυτό που είδαν και όπως ανέφερε όλες οι μαρτυρίες ήταν ίδιες!!!





Μαρτυρία για εξωγήινους στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου